top of page

Heikkilän Italian EM-ralli ennenaikaiseen päätökseen


Mikko Heikkilä on joutunut keskeyttämään rallin EM-sarjan kauden kuudennen osakilpailun, Rally di Roma Capitalen. Keskeytyksen syynä on ulosajo. Nurmijärveläiskuljettaja keskittyy seuraavaksi ensi viikonloppuna ajettavaan Suomen MM-ralliin.

Mikko Heikkilä ja kartanlukija Samu Vaaleri ovat joutuneet keskeyttämään rallin EM-sarjan kauden kuudennen osakilpailu, Rally di Roma Capitalen, sunnuntain kolmannelle erikoiskokeelle ulosajon seurauksena. Heikkilä ja Vaaleri ovat kunnossa. The Racing Factory -tiimin Skoda-kuljettaja oli yleiskilpailun kymmenennellä sijalla ennen kilpailun keskeytymistä.

-Pätkän alku tuli vähän paremmin kuin muilla pätkillä, ja yritin tulla niin kuin ennenkin. Yhdessä vasemmalle kääntyneessä mutkassa oli noussut hiekkaa jonkin verran tielle, ja auto lähti hiekasta nurmikolle ja siitä spinnaamaan. Pitkään tuntui, että auto spinnaa tiellä, mutta puuhun se lopulta kopsahti. Pahoittelut tiimille ja yhteistyökumppaneillemme. Ei auta kuin yrittää tähdätä Jyväskylään, Heikkilä kertasi.

Rallin EM-sarja jatkuu 19.-20.8. Tsekeissä Barum Czech Rallylla. Heikkilän rallikausi jatkuu ennen sitä WRC Secto Rally Finlandilla 3.-6.8.

71 views0 comments

Comments


bottom of page